HU EN DE IT
Pezsgőfürdő

Szállodánk wellness részlegének közkedvelt eleme a pezsgőfürdő. A teljes ellazulást a 35-37 C0 fokos víz, illetve a szokásos fúvókán túl moto massage funkció ( a fúvókák le - föl, illetve jobbra - balra mozognak ), valamint a vendégek igényei szerint beállítható fényhatások biztosítják.

 

Próbálja ki Ön is !

 

 

A HotSpring hidromasszázs technológiája

 

A medencék készítői az emberi anatómia alapján tervezték meg mind az ülő, mind a fekvőhelyeket. A HotSpring befúvók, vagy jet-ek hatékonyságát az eltelt 30 év folyamatos fejlesztéseivel csiszolták tökéletesre. A különböző masszázshelyek külöböző fúvóka elrendezsésükkel különböző izomcsoportokat dolgoznak meg. A fúvókákba kevert levegővel tovább szabályozható a masszázsélmény. Ahogy a felhasználó masszázshelyről masszázshelyre ülve halad körbe a medencében, teste különböző területei kapnak masszázst.

Moto-Massage®
Vízsugár

Masszázs rendszer váltakozó vízsugarakkal. A meleg vízsugarak csak enyhén mozdítják el a testet, így könnyedén megmasszírozzák a hátgerinc mindkét oldalán lévő izmokat. 

Jet-Cluster®

A hát teljes masszázsát biztosítja a Jet-Cluster masszázs rendszer. A tíz precíz vízsugár erősen masszírozza a hátat és vállat, a három másik vízsugár a hát alsóbb és felsőbb részeit.

Quaerter® Vízsugár

A négy precíz vízsugár minden Moto-Massage vízsugár fölött megtalálható.
Masszírozza a nyakat és a vállakat.

 

 

Telefon/Fax: +36 (66) 457-377, +36 (66) 456-126

E-mail: info@fenyveshotel.hu

GPS koordináták: szélesség 46.6673° É, hosszúság 21.1337° K

Poi, vagy érdekes pontok: Fenyves Hotel Békéscsaba